De winkel

WinkelKringloop de Cirkel is een winkel waar 2e- en 3e hands goederen verkocht worden. De collectie loopt breed uiteen met spullen als huisraad, boeken, kleding, gordijnen, lampen, elektrische apparaten, schilderijen, klokken, antiek, spullen uit grootmoederstijd, speelgoed, babyartikelen, ledikanten, matrassen, vloerkleden, noemt u maar op.

Alle artikelen zijn uitgestald in categorieën. Zo zijn er bijvoorbeeld de afdelingen kleding en boeken. Onze collectie varieert met het aanbod van goederen, maar ook met het seizoen.
Zo kunt u rond de pasen de paasartikelen verwachten, Kledinghoekvoor koninginnedag de oranje artikelen en in het zomerseizoen bieden wij allerlei zomerspullen aan. Als de kerst eraan komt vind u bij ons een brede collectie kerstspullen voor in en om het huis.
In het najaar is er bovendien nog een verzamelbeurs. Een feest voor verzamelaars van kaarten, boeken, albums, grammofoonplaten, speldjes en nog veel meer.

Koffiehoek

Ten slotte is er voor de inwendige mens de gezellige koffiehoek. Hier kunt u tegen een kleine vergoeding koffie, thee of fris drinken.

De kringloopwinkel is in 1999 gestart. De winkel is ondergebacht in een stichting en heeft een zelfstandig bestuur. Het personeel bestaat volledig uit vrijwilligers.